3-åringen forsvant sporløst i skogen. 15 timer senere, ser de en hånd som stikker ut under hunden!

Har du eller har du hatt småbarn? Da vet du at de kan være rett ved siden av deg i det ene sekundet – men i det neste øyeblikket er de borte.

De små kroppene deres er fulle av energi og nysgjerrighet, og det er ikke alltid like lett å holde styr på dem.

Denne historien handler om 3 år gamle Vicotira. Hun forsvant fra hjemmet sitt i Cordes Lake i Arizona, en kald kveld i februar.

Familiens hund Blue, som hadde vært i familien siden Victoria ble født, hadde forsvunnet – og gikk for å lete etter ham.

Da foreldrene oppdaget at datteren var borte, var det allerede for sent. Den lille jenta hadde vandret inn i skogen bak huset, og fant ikke veien hjem selv.

Hele byen engasjerte seg i forsvinningen, og reningsarbeidere og helikopter ble satt inn for å finne jenta. Søket pågikk i 15 timer.

Til slutt fikk helikoptere øye på noe på bakken. Det var Victoria som på i en grøft – med hunden Blue ved siden av seg.

Han hadde ligget ved siden av henne hele natten, og holdt henne varm.

Da letemannskapet fant Victoria hadde hun noen frostskader, men eller var hun uskadd. Ifølge redningsarbeiderne hadde Victoria skader vært mye verre hvis det ikke hadde vært for hunden.

Victorias familie var overlykkelig for å ha sin elskede datter tilbake. Pappaen Ernest Bensch forteller CNN om gleden av å finne datteren, og hundens fantastiske innsats:

«Jeg er veldig takknemlig for at jeg kan holde henne i armene mine igjen. Hun ler, snakker og er glad. Hun elsker den hunden.» sier han.

Møt Victoria og Blue i videoen nedenfor.

Del gjerne historien med vennene dine på Facebook!



Lik oss på Facebook