Dette eselet reagerte ikke som forventet da det ble reddet. Redningsarbeiderne kan ikke tro det!

2961

En kraftig storm feide over Atlanterhavet i fjor, og rammet kysten av Skottland og Irland. Heldigvis ble ingen skadet, men dessverre var det noen firbente som ikke var så heldige da oversvømmelsene kom.

En av dem var eselet Mike. Den kraftige stormen blåst ned porten til innhegningen hans, slik at han kom seg ut – og ble stående fast i et oversvømt område. Det hjelpeløse eselet tilbrakte hele natten i dypt vann før noen oppdaget det.

Da eieren fant ham neste dag, sto han med vann til nakken. Han visste ikke hvordan han skulle redde ham, så han kontaktet Animal Heaven Animal Rescue, en irsk organisasjon som redder dyr i nød.Det tok ikke lang tid før de kom. De kjørte en båt ut til Mike, og fikk festet et tau til ham. De fikk ham omsider opp på land og i trygghet, og eselet kunne ikke ha vært mer fornøyd – han sluttet ikke å smile!

Da han omsider var i trygghet, fikk han seg et godt måltid og varme. En veterinær ble også tilkalt, for å sørge for at alt var i orden med ham.

Mike slapp unna hendelsen uten skader, men var åpenbart veldig takknemlig for å bli reddet.

Se flere bilder av det smilende eselet i videoen nedenfor.

Del gjerne artikkelen med vennene dine på Facebook!

Kommentarer

kommentarer