Mennene hadde planlagt et vilt utdrikningslag. Men så tar planen plutselig en uventet vending!

Mitchel Craddock var både spent og nervøs før utdrikningslaget med sine 8 kamerater. De hadde leid seg en hytte i skogen i Tennessee, USA.

Forventningene var skyhøye, men festen tok en uventet vending den første morgenen. Mens de laget frokost, dukket det plutselig opp en hund utenfor hytten. Hun turte ikke å komme inn, men det var åpenbart at hun var interessert i frokosten.

Mennene prøvde å lokke henne inn, og ga henne navnet Annie. De kunne se at hun var hjemløs og at hun nettopp hadde fått valper, men hun var så underernært at hun hadde sluttet å produsere melk.

Plutselig vendte Annie snuten mot skogen. Hun ville ikke forlate mennene i hytta, men samtidig ville hun løpe til skogs.

Mennene bestemte seg derfor for å følge etter henne – da ledet hun de rett til et skogholt. Da de prøvde å nærme seg, begynte hun umiddelbart å bjeffe og knurre. Mitchel gikk først, men plutselig stoppet han og ba alle om å være stille. Da hørte de noe som pep – og sekunder senere skjønte de hva det var: det var hundens valper!

En etter en dukket de opp mellom gress, mose og kvister – 7 valper totalt.

Valpene var nysgjerrige på mennene, og prøvde å komme seg opp av gropen de lå i. Annie var mistenksom i begynnelsen, men da hun så at de var veldig forsiktige, fikk hun litt tillit til dem.

Og mennen brukte ikke lang tid på å gi valpene navn: Knox, Bear, Daisy, Gunner, Brimmy, Finn og Rose.

De studerte dem nøye, og konkluderte med at de var i overraskende god stand.

Før de visste ordet av det, hadde Mitchel og vennene glemt det ville utdrikningslaget de egentlig skulle ha. Istedet tok de vare på hundefamilien, og sørget for at de fikk vann, mat og kjærlighet.

Det endte med at alle de åtte hundene ble adoptert av brudgommen og kompisene hans. Og de bor alle i nærheten av hverandre, så den fine hundefamilien kommer alltid til å ha hverandre nært.

Vi har aldri hørt om lignende utdrinkningslag, men vi er utrolig glade for at helgen til denne gjengen endte som den gjorde.

Del gjerne artikkelen med dine venner på Facebook!

Lik oss på Facebook