Valpen ble etterlatt for å dø. Når redningsmannskapet ser hodet hans, forstår de at han er annerledes!

Valpen Petey var bare en måned gammel da han og broren hans ble overlatt til en grusom skjebne. De ble forlatt i en park av eieren sin – men heldigvis oppdaget en mor og hennes sønn de ved en tilfeldighet.

Moren skjønte umiddelbart at det hastet, og kjørte valpene til dyrevernsorganisasjonen SPCA i Sacramento, California.

Situasjonen var kritisk for begge valpene, men dessverre overlevde ikke Peteys bror.

Men Petey fortsatte å kjempe for livet. Han var i dårlig forfatning og svært underernært, og ved nærmere undersøkelse oppdaget de at han hadde lidd av ringorm.

Den lille valpen hadde også problemer med balansen, og virket veldig klønete. Han slet med å komme seg rundt omkring, og viftet uvanlig mye med hodet.

«Han klarte ikke å stå oppreist eller gå uten å falle. Først trodde vi det var på grunn underernæring, sykdom eller en medfødt defekt.» sier Sarah Varanini ved SPCA.

Veterinæren kunne fortelle at Petey, i tillegg til helseproblemene de allerede hadde avdekket, også led av en nevrologisk sykdom.

«Dette kan skje på grunn av genetikk eller infeksjoner i moren under svangerskapet. Det forbedres litt når valpen lærer seg å håndtere det, men det finnes dessverre ingen behandling.» sier veterinæren Laurie Siperstein-Cook.

Når veterinæren hadde konstatert hva som feilet Petey, og han hadde begynt å lære seg å håndtere symptomene, var det på tide å finne et nytt hjem til ham.

Det tok et par måneder, men i dag har Petey endelig flyttet inn med sin nye familie.

Vi er så glade for at Petey fikk en lykkelig slutt! Nå har han en familie som elsker ham, og vi håper de lever lykkelig sammen i alle sine dager.

Møt den nydelige lille valpen i videoklippet nedenfor.

Del gjerne artikkelen med dine venner på Facebook!



Lik oss på Facebook