Når ingen ser på, sniker katten seg bort til det syke barnet. Det som skjer da er utrolig rørende!

Gang på gang hører vi historier om mennesker og dyr som utvikler et helt spesielt forhold til hverandre. De sterke båndene er edle, og varer som regel til den bitre slutt.

Denne rørende historien handler om katten Siggy og den lille gutten Isak.

Første gang de to møttes var like etter at Isak ble født. Han ble født 13 dager for sent, og med en alvorlig hjertefeil. Isaks mor, Kirsty, husker øyeblikket godt:

«Vi kom hjem fra sykehuset, og Isak og Siggy møttes for første gang. Siggy snuste på ham, gned hodet sitt mot ham, og sovnet ved siden av oss.»

Men legene hadde dårlige nyheter til familien: Isaks hjertefeil var verre enn først antatt. Han måtte opereres snarest mulig. Så da Isak var bare 12 uker gammel, gjennomgikk han en veldig risikabel operasjon.

Da han kom hjem fra sykehuset, begynte Siggy å ta ekstra godt vare på ham. Han forlot ikke guttens side, og beskyttet ham etter beste evne.

Og all kjærligheten og omsorgen han fikk fra Siggy så ut til å virke. Isaks tilstand ble stadig bedre, og katten fortsatte å ta godt vare på gutten.

Her holder de to «brødrene» hverandre i hånden.

I dag er Isak helt frisk, men en ting er uendret: Isak og Siggy er fortsatt uatskillelige, og koser med hverandre hele tiden.

For en søt liten duo! Det virket som om Siggy visste at Isak var syk, og at han trengte ekstra kjærlighet og omsorg – og det var katten glad for å tilby.

Del gjerne den rørende historien med vennene dine på Facebook!

Lik oss på Facebook