Den gamle mannen kommer inn på dyrehjemmet med en pose. Når de ser hva den inneholder, kommer tårene!

Alle hunder fortjener et kjærlig hjem hvor de føler seg verdsatt, elsket og tatt godt vare på. Dessverre er det mange som ikke har det.

Mange hunder må leve hele livet sitt med en eier som mishandler dem – andre må klare seg selv, helt uten eier. Men noen av de er heldige nok til å få seg en plass på et dyrehjem, hvor de får alt de trenger, og kanskje til og med blir adoptert.

Tidligere i år skjedde det noe ganske utrolig på dyrehjemmet Tulsa Animal Welfare Shelter i den amerkanske delstaten Oklahoma.

20 år gamle Madison Sorrels satt og ventet på å få adoptere en hun, da hun plutselig så en eldre mann komme inn døren. I hånden hadde han en plastpose.

Madison ble nysgjerrig, og observerte derfor hele situasjonen.

Det viste seg at den eldre herremannen hadde tatt med seg alle tennisballen som en gang tilhørte hans egne elskede kjæledyr.

Han ønsket, til minne om sin avdøde følgesvenn, å donere tennisballene til dyrehjemmet, slik at hundene har noe å leke med mens de venter på å bli adoptert.

Det var en liten gest, men lykken det ga hundene var ubeskrivelig!

Og siden mange av de små øyeblikkene av vennlighet går ubemerket, bestemte Madison seg for å dele historien på nettet.

«Kjæresten min og jeg skulle adoptere en valp fra Tulsa Animal Welfare. Der fant vi ut at denne herren donerte tennisballene til sin avdøde hund, til dyrehjemmet. Hvis dette ikke gjør dagen din, så vet ikke jeg hva som gjør det!» skrev Madison.

Innlegget spredte seg raskt på nettet, hvor mange hyllet den gamle mannens fine gest.

Mange diskuterte også hvor mye mer uselvisk handlingen var, med tanke på at mannen nettopp hadde mistet sitt eget kjæledyr.

For en fantastisk mann!

Del gjerne den rørende historien med vennene dine på Facebook!

Lik oss på Facebook