Den gamle kvinnen er døende og får sitt siste ønske oppfylt. Og det rører alle til tårer!

De fleste som befinner seg i livets sluttfase ønsker å dele den siste tiden med sine kjære og nære.

Noen har litt mer spesielle ønsker, som for eksempel dansken Carsten, som ønsket å drikke et glass vin og røyke en siste sigarett mens han nøt solnedgangen en siste gang.

Heldigvis er sykepleiere og leger ofte fantastiske i slike vanskelige situasjoner, og de lytter som regel til pasientenes siste ønsker.

I 2014 var 77-åringen Sheila Marsh døende av kreft, og hun kunne ikke snakke ordentlig på grunn av sykdommen. De ansatte på sykehuset visste dog at hun hadde et siste ønske som skilte seg litt ut: Sheila ville ta farvel med favoritthesten sin Bronwen, som hun hadde tatt vare på de siste 25 årene.

Sheila begynte å jobbe på den berømte veddeløpsbanen Haydock Park da hun var 21 år gammel. Hester har alltid spilt en viktig rolle i livet hennes, og det var spesielt en hest hun fikk et godt forhold til – Bronwen.

Hun hadde matet, klappet og tatt vare på Bronwen siden han var et føll. De bodde sammen i nesten 20 år.

Da Sheila helse forverret seg drastisk, tok datteren Tina Marsh kontakt med sykehuspersonalet, for å spørre om de kunne hjelpe henne å oppfylle morens siste ønske.

Personalet trillet Sheilas sykehusseng ut på parkeringsplassen, hvor Bronwen sto og ventet. Og når hesten fikk se sin elskede venn, kom han travende bort til henne med en gang.

«Sheila ropte forsiktig på Bronwen, og hesten bøyde seg rolig ned og kysset henne på kinnet – et siste farvel.» sier sykepleieren Gail Taylor.

«Jeg gråt utrøstelig. Hun roet seg ned, og det var et vakkert øyeblikk.» sier datteren Tina.

Sheila sovnet stille inn neste morgen.

I videoen nedenfor kan du se det rørende møtet.

Del gjerne artikkelen med dine venner på Facebook!



Lik oss på Facebook