Kyrene stiller seg i sirkel rundt noe på bakken. Når mannen ser hva det er, får han sjokk!

Ian Ellis fra Boston i Massachusetts (USA) var ute en tur i Juni, for å se etter ville fugler. Da kom han over et beite med en flokk kyr. Men han la fort merke til at kyrne oppførte seg merkelig..

De 30 kyrne sto tett sammen i en sirkel, og så ut til å være fokusert på noe som lå på bakken. Ian tok frem kikkerten sin, og da fikk han straks øye på hva det var: en liten selunge hadde satt seg fast i gjørma!

Ian løp bort til den så fort han kunne, dyttet seg gjennom flokken med kyr, og plukket opp selen fra gjørma. Siden han ikke visste hva han skulle gjøre med selen, ringte han organisasjonen «Natureland Seal Sanctuary».

Den lille selen ble tatt med inn i varmen på en veterinærklinikk, og fikk omsorg av personalet der. Selen var ca. 5 dager gammel, alvorlig underernært og hadde pusteproblemer. Selen blir på veterinærklinikken til den er sterk nok til å slippes fri igjen.

Hvis kyrne ikke hadde samlet seg rundt den stakkars selungen, hadde Ian aldri lagt merke til den, og den hadde ikke blitt reddet.

Men heldigvis var kyrne så nysgjerrige at de ikke klarte å holde seg unna. Og dermed reddet de på et vis livet til den lille selungen.

Del gjerne historien med dine venner på Facebook!

Lik oss på Facebook