Gutten reddet katten fra brannen. Men når han tar henne med hjem, røres alle til tårer!

På kjøkkenet hjemme hos unge George Krause fra Akron, Ohio (USA), utspiller det seg en dramatisk scene: Han står ansikt til ansikt med en villkatt – og spenningen stiger i det katten strekker seg etter guttens hals.

Men det er ingen grunn til bekymring – de er gode venner! Den fine villkatten kan nemlig takke George for at han er i live.

De uvanlige vennskapet begynte da en skogbrann brøt ut i nærheten av guttens hjem. Den unge gutten visste umiddelbart at han ville redde så mange dyr som mulig – så han satte kursen mot den brennende skogen.

Etter kort tid fant han en vettskremt hjort, og tok den med hjem – til foreldrenes store begeistring. Men det endret seg raskt da han løp ut igjen, og kom tilbake med den neste gjesten.

Det var nemlig en villkatt! Foreldrene var skeptiske til å ha villkatten i hus, spesielt med tanke på at de allerede hadde en hjort der.

Men de to kom godt overens, også med familiens vanlige huskatt.

Og det virker som de skjønner at George reddet livet deres. I videoklippet nedenfor kan du se villkatten uttrykke sin takknemlighet til George.

Del gjerne den utrolige historien med vennene dine på Facebook!



Lik oss på Facebook