Kvinnen fant en liten pelsball i hagen sin. Når hun ser nærmere, hører hun at den skriker!

For noen uker siden, fant en kvinne fra Florida en liten pelsball midt i hagen sin.

Da hun tok en nærmere titt, oppdaget hun at den både pustet og skrek.

Kvinnen, som heter Sandi Zani, skulle slippe ut kattene sine. Da hørte hun plutselig noe som skrek. Først trodde hun at det var en fugl.

Men det var det ikke… Det var en kattunge!

«Når skrikingen fortsatte, gikk jeg ut for å undersøke. Da fant jeg en liten pelsball i buskene rett ved siden av terrassen. Jeg aner ikke hvordan den havnet der – hagen min er helt inngjerdet.» sier hun.

Tydeligvis finnes det bare ett sted ved siden av hagen, hvor katten han ha blitt presset gjennom. Og Sandi mistenkte at mammaen hadde prøvd å flytte den lille kattungen, men mistet ham i buskene – eller så hadde hun rett og slett forlatt ham der med vilje.

Sandi la umiddelbart den lille kattungen i en eske med et teppe over, og dro på butikken for å kjøpe mat til sin nye, firbente venn.

Så fikk hun hjelp fra sine egne katter til å ta vare på ham.

Kattungen fikk endelig nok mat, varme, og en god natts søvn.

Neste dag tok Sandi med ham til veterinæren, for å undersøke om alt var bra med ham. Veterinæren anslo at katten var omtrent 2 uker gammel, da han ikke engang hadde fått tenner enda. Forøvrig var han frisk og uten skader.

Kattungen spiser godt, og har gått opp fra 220 til 380 gram.

For å holde ham varm, strikket Sandi en liten genser til ham.

Men navn måtte han jo også ha. Sandi kalte ham Kieran, og han lever nå lykkelig sammen med sin nye eier, og hennes 3 katter.

«Begge brødrene hans fant jeg ute i hagen da de var omtrent 6 måneder gammel. Sophia, søsterkatten, fant jeg utenfor jobben min, forlatt.» sier Sandi.

Del gjerne artikkelen med dine venner på Facebook!

Lik oss på Facebook