Disse 5 dyrene har du sannsynligvis ikke sett som babyer før. Isåfall er det på tide nå!

Dyr er fantastiske, det tror jeg vi alle kan være enige om. Men baby dyr er ennå mer fantastiske! De må være de reneste, mest uskyldige skapningene i verden. Iallefall disse dyrene.

Vi samlet noen bilder av dyrebabyer som du sannsynligvis ikke har sett før. Og de er så utrolig nusselige!

1. Villsvin

Dette er et baby-villsvin. Den lille, myke kroppen hans ser så god ut! Han skulle ha fått en stor klem av meg, og jeg hadde nok ikke klart å slippe taket med det første…

2. Påfugl

Har du noen gang sett en nyklekt påfugl før? Ikke jeg heller, før nå. De så egentlig ikke ut som jeg hadde forventet, men ble ikke skuffet!

3. Delfin

Se så liten han er! Fortell meg at du ikke har lyst på en babydelphin! Jeg hadde egentlig ikke forventet at de var så små, med tanke på hvor store de blir.

4. Flamingo

Det er ingenting som fjærene på fuglebabyer. De er så myke og varme! Jeg lurer på om de er mindre enn dette, eller om denne fuglen er nyfødt.

5. Blekksprut

Personlig er jeg ikke særlig begeistret for blekkspruter. De er som havets edderkopper, og edderkopper er jeg iallefall ikke glad i. Men det er nesten umulig å ikke bli sjarmert av denne lille klumpen. Bare se på ham!

 

Del gjerne disse nydelige bildene med vennene dine på Facebook!

Lik oss på Facebook