Katten døde tragisk i en brann. Men når familien ser en fargerik ring senere, skjønner de at hun er spesiell!

Christine Marr er en lykkelig mamma. Hun og ektemannen har ikke bare en liten sønn, men også to katter, RInger og Smoke, og hunden Chloe.

Den glade familien bodde sammen i den amerikanske delstaten Michigan. Helt til telefonen ringte mens Christine var på jobb. Det var brannvesenet som ringte…

Brannvesenet fortalte at de nettopp hadde slukket en brann i huset hennes. Det første hun tenkte på da, var de firbente familiemedlemmene som var hjemme alene. Brannvesenet hadde funnet Chloe sammenkrøllet på badet, men de hadde ikke sett noe til Ringer og Smoke.

Chloe ble umiddelbart fraktet til nærmeste veterinær, da hun hadde brann- og røykskader.

Men til slutt fant brannvesenet en av kattene, i de ulmende ruinene av huset. De fant Smoke, men dessverre overlevde hun ikke. Men de så fortsatt ikke noe til Ringer, og konkluderte med at han måtte ha dødd i flammene.

Det var ikke bare familien som sørget. Ringer og Chloe var bestevenner. Hvordan ville Chloe takle tapet?

Selv om Christine var sjokkert over å ha mistet katten sin, måtte hun fokusere på å pleie Chloe tilbake til god helse igjen.

Heldigvis klare Chloe seg bra, men tapet tok åpenbart på. Hun virket maktesløs og deprimert. Selv to måneder etter ulykken, så hun ut til å sørge. Men i løpet av den andre måneden etter ulykken, tok Christine med seg Chloe og gikk en tur. De gikk bort til ruinene av det gamle huset, som ektemannen holdt på å gjenoppbygge.

Når de ankom huset, skjedde det noe rart med Chloe. Hun ble plutselig opprømt, og begynte å løpe mot huset. Christine trodde først at hun ble overveldet av minner. Chloe løp inn i huset. Christine løp umiddelbart etter, men da hun kom inn i huset, fant hun ikke Chloe. Så hun begynte å lete – men det hun fant var hun ikke forberedt på!

Fra ruinene hørte hun svak mjauing. Sammen med ektemannen, løftet hun bort noen planker – og der fant de en katt! Det var Ringer!

Først kjente de nesten ikke igjen den magre, skitne katten, men Chloe var ikke i tvil. Ringer hadde på utrolig vis overlevd brannen og månedene etter. Nesten helt uten vann og mat.

Ringer ble fraktet til nærmeste veterinær, hvor han ble behandlet. Veterinæren sier at det er et ekte mirakel at katten overlevde. Nå er Ringer gjenforent med Chloe og resten av familien sin, og de kunne ikke vært lykkeligere.

Denne katten må virkelig ha 9 liv!

«Chloe er overlykkelig – hun er alltid sammen med Ringer.» sier en smilende Christine.

Del gjerne den utrolige historien med vennene dine på Facebook!

Lik oss på Facebook