Da hun så bildet på Facebook, tok det pusten fra henne. Denne katten kjenner hun igjen når som helst!

Katten Jimmy var en kjærlig og elskende katt. Hver dag var han ute og utforsket territoriet sitt – det var aldri noe problem, og alle i nabolage kjente til ham. Men en dag, i september 2014, kom han ikke hjem.

Familien var bekymret for sin firbente venn. De lette overalt og hang opp bilder av ham overalt, men til ingen nytte. Ingen hadde sett Jimmy. Familien ga ikke opp håpet, men etterhvert som tiden gikk, begynte de å akseptere at de aldri ville se ham igjen. Men to og et halvt år etter at han forsvant, oppdaget eieren et bildet på Facebook-siden til en dyrevernorganisasjon.

En løskatt hadde blitt plukket opp fra gaten og tatt med til West Milford Animal Shelter i New Jersey i USA. Sue, Jimmys eier, zoomet inn på bildet og satt lenge og kikket på det. Hun var sikker: Det måtte være Jimmy!

Etter å ha kontaktet de ansatte, satte hun kursen for å besøke katten som hun så inderlig håpet var Jimmy. Døra til buret ble åpnet, og all tvil forsvant.

«Jim, er det deg?» spurte Sue – og katten kom rett bort til henne og gnudde hodet sitt inntil hennes.

Når Sue ektemann kom litt senere, gjorde katten akkurat det samme med ham.

Det var ingen tvil om at denne katten var Jimmy – som forsvant for over 2 år siden. Familiens hund kjente også igjen katten, og ønsket ham velkommen som en god, gammel venn.

Jimmy er nå 15 år gammel, og tilbake i sitt gamle hjem. Familien er overlykkelige for å ha ham tilbake, men er også glade for at han har forståelse for at de har skaffet seg to yngre katter mens han var borte.

For et sammentreff! At Sue tilfeldigvis kom over det bildet på Facebook er ganske utrolig.

Del gjerne historien med dine venner på Facebook!

Lik oss på Facebook