Kattungen har kollapset totalt, og venter på slutten. Men denne kvinnen vil ikke gi opp!

Det var 23. juni 2016 i den sør-koreanske byen Cheongju. I en bakgate en mørk kveld, fant en forbipasserende en liten hvit kattunge – i forferdelig helse.

Katten var dehydrert, underernært og frossen. Han ble tatt med til en dyrevernorganisasjon, men det var ikke mye de kunne gjør for ham – annet enn å avlive ham. Men gjennom et utrolig sammentreff, fant en ung kvinne et bilde av katten på internett, og forelsket seg umiddelbart.

Men da hun tok kontakt med organisasjonen, fikk hun knusende nyheter: hun kunne ikke adoptere katten. Behandlingen han trengte var dyr, og ville ikke være verdt det. Den unge kvinnen var dog fast bestemt…

Hun hadde bestemt seg for å pleie katten tilbake til helse. Hun snakket med en veterinær hun kjente, og ble forsikret om at behandlingen faktisk var ganske enkel, og at den ikke ville koste mye. Så hun dro tilbake til dyrevernorganisasjonen, adopterte katten, og kalte han Jon Snow.

Jon Snow fikk nå veterinærbehandlingen han så sårt trengte. I fem dager ble han behandlet på veterinærklinikken. Til å begynne med ble han kun foret med kunstig næring. Det oppstod et dramatisk øyeblikk da han plutselig begynte å kaste opp blod, men veterinærene greide raskt å stabilisere tilstanden hans. Sakte med sikkert begynte Jon Snow å bli bedre.

Inntil han kom seg på beina igjen, ble han holdt med selskap av sin reddende engel. Etter hvert ble han sterk nok til å vandre rundt og utforske rommet, og å leke med sin nye adoptivmor. Han ble bedre og bedre, og veterinærene var imponert!

På den sjette behandlingsdagen var han endelig i god nok form til å dra hjem. Den unge kvinnen som reddet ham kunne knapt vente! Jon Snow var en veldig leken liten katt.

Det er vanskelig å tro at det var like før denne katten skulle avlives. Litt medisinsk behandling og mye kjærlighet var alt som skulle til.

Nå har han blitt en skikkelig elegant katt!

Den unge kvinnen så noe spesielt i Jon Snow, og handlet deretter. Og bare se på hva som skjedde med han da! Jon Snow nyter sitt nye liv, med god mat, kos og kjærlighet.

Del gjerne artikkelen med dine venner på Facebook!

Lik oss på Facebook