Eselet er for gammelt til å jobbe, og skal derfor avlives. Da gjør ulven noe helt uventet!

Enkelte folks ondskap kjenner ingen grenser – men det gjør heldigvis ikke styrken i et godt vennskap. Det beviser dette usannsynlige paret. Eselet skulle egentlig lide en forferdelig skjebne…

Eselet skulle nemlig bli ulvens mat. Lokalbefolkningen fanget ulven, og oppbevarte ham i et lite bur. Da de ikke visste hva de skulle mate ham med, fikk de en enkel, men grusom ide. Eselet var gammelt og ubrukelig, og skulle uansett avlives. Derfor slengte de eselet inn i buret – som ulvens måltid!

Men når de lukket buret og ventet på at eselets siste time skulle komme, skjedde det noe utrolig: De begynte å kose – og det tok ikke lang tid før de to var uatskillelige. Ulven så ut til å ha lengtet etter kjærlighet og vennskap, og nå fikk han seg en ny bestevenn.

Ulven og eselet levde sammen i fred, til lokalbefolkningens store forundring. Og snart fikk den albanske regjeringen høre historien også. Da grep de inn.

Ulven er nå sluppet løs i naturen, og eselet får leve ut sine siste dager på en romslig eng.

For et fascinerende vennskap! Hengivenhet og sympati kan krysse de mest usannsynlige grenser. I videoen nedenfor kan du få med deg hele historien om den uvanlige duoen.

Del gjerne artikkelen med dine venner på Facebook!



Lik oss på Facebook