De forlater en hund, en katt og en rotte alene. Når de kommer tilbake, smelter hjertene deres!

Hva skjer egentlig hvis man tar en hund, en katt og en rotte, og plasserer de i samme rom?

De fleste forventer kanskje kaos, leven og blod. Men organisasjonen American Oshkosh Area Humane Society utførte dette eksperimentet med tre dyr de fikk inn. Og resultatet? Vel, ikke som forventet!

Hunden Sasha, katten Jack og rotten Tweaks er en uatskillelig trio! De ble levert til organisasjonen, da eierne skulle flytte, og ikke hadde plass til de lenger.

«Mange spekulerer på hvorfor de ikke bare tar med seg dyrene.» sier Cheryl Rosenthal, talskvinne for organisasjonen, og fortsetter:

«Men det er ikke alle utleiere som tillater kjæledyr – iallefall ikke tre stykker.»

Da trioen først ankom, måtte de naturligvis undersøkes av en veterinær. Katten Jack var først i køen, men så fort de tok ham med inn på undersøkelsesrommet, begynte han å oppføre seg rart.

«Han ble rastløs, freset, og ville rett og slett ikke la oss undersøke ham.» forteller Cheryl.

Men da de tok med tispa Sasha inn på rommet, roet Jack seg umiddelbart ned. Med henne i rommet, kunne Jack la seg undersøke uten å klage.

Da ble det straks klart at de to tilhørte hverandre, og de fikk et felles bur. Også var det Tweaks da – hvor skulle de gjøre av han?

Forsiktig plasserte de rotten i Sasha og Jacks bur. Umiddelbart løper Tweaks bort til Sasha, slikker ansiktet hennes, og klamrer seg fast til henne. Også var det Jack sin tur: Tweaks nærmer seg Jack mens han ligger og sover. Så kryper han inn under labben til Jack, og sovner. Cheryl er overbevist: Disse tre er ekte venner!

Den lille gjengen fikk også et eget kallenavn av de ansatte ved organisasjonen: «Rat Pack» (rottebanden), oppkalt etter sangeren Frank Sinatras band fra 50 og 60-tallet. Det er utrolig søtt å se de tre leke, kose og spise sammen. Med de trenger fortsatt et nytt hjem. Og redningen kom i form av Kathy Berens.

Hun har allerede adoptert en katt fra den samme organisasjonen, og vil gjerne adoptere en til – og kanskje en hund. Men hun hadde ikke tenkt å ta med seg en gnager hjem.

Hun ombestemte seg dog etter å ha tatt en titt på «Rat Pack». Måten de lekte og spiste sammen smeltet Kathys hjerte, og hun skjønte at de tre hører sammen. Så hun bestemte seg for å adoptere alle 3.

For dyrepasserne var Kathys avgjørelse bittersøt. De hadde blitt så glade i trioen, og det va vemodig å se de dra. Samtidig vet de at de tre har et skikkelig hjem, og at de fortsatt har hverandre.

I videoklippet nedenfor kan du se trioen.

Del gjerne historien om denne unike banden med vennene dine på Facebook!



Lik oss på Facebook