Hun ser inn i buret og ser en skjelvende hund. Så tar hun en beslutning som blir til et mirakel!

Noen ganger møter vi skapninger som endrer våre liv til det bedre, på de mest uventede stedene. Det var iallfall det som skjedde med Heather Hayes fra Asheville i den amerikanske delstaten North Carolina.

Heather er leder for markedsavdelingen på Ashville Humane Society, en lokal dyrevernorganisasjon. I løpet av sin tid der har hun sett mange gamle og syke dyr. Men en gammel liten hund som hun passerer hver dag på jobb, greier hun ikke å glemme. Den lille chihuahua tispa tilbringer mesteparten av tiden i buret, livredd og skjelvende.

Men en dag, i det Heather skal dra hjem fra jobb, skjer noe utenom det vanlige. Hunden ser ut av buret sitt, og rett inn i øynene på henne.

Heather kunne ikke gjøre annet enn å se tilbake på henne. Hun tenkte seg om et øyeblikk, også snur hun seg mot dyrepasserne. De har lenge vært bekymret for den lille hunden. Hun er gammel og syk, og ingen trodde hun ville leve lenge. Derfor var det omtrent umulig å finne noen som ville adoptere henne.

Men Heather visste at hun måtte gi det et forsøk:

«La meg ta henne med meg hjem, bare for en natt.» sa hun. «Hvis hun ikke trives, tar jeg hun med tilbake, men da har hun i alle fall fått 24 timer med kjærlighet.»

Dyrepasserne var enig i at det var en god ide, så Heather tok med seg chihuahuaen hjem.

Neste morgen skjedde det noe spesielt: Tispa, som hadde fått navnet «Jersey Girl», er ikke bare i live, men hun ser ut til å føle seg bedre. Det kjærlige miljøet og omsorgen fra Heather har gjort underverker!

For Heather og ektemannen, ble det straks klart hva de skulle gjøre: Den lille hunden hører hjemme hos dem. Men før det nye livet hennes kunne starte, måtte hun jo ha et nytt navn. Etter noen forslag, ender valget opp på Jay-Z – et navn som så ut til å tilfredsstille hunden. At rapperen Jay-Z er en mann og hunden Jay-Z er en gammel dame har ingenting å si, så lenge alle er fornøyde.

Heather og ektemannen har oppdaget sitt talent som hundeeiere. Gradvis adopterte de fire hjemløse hunder til. Så nå er Jay-Z en del av en stor familie.

Etter å ha flyttet inn hos Heather og ektemannen, er Jay-Z full av energi. Hun går tur i fjellet, leker på stranden, og nyter det nye livet sitt til det fulle.

«Du lærte meg å sette pris på de små tingene i livet.» sier Heather til hennes firbente venn. «Jeg håper hun inspirerer andre mennesker til å adoptere gamle dyr.»

Og det er vi helt sikre på at hun gjør. Hvem kan vel se på henne uten å smile? For et vakkert dyr!

Del gjerne denne artikkelen med dine venner på Facebook!

Lik oss på Facebook