4-åringen er hos dyrebeskyttelsen for å hjelpe en hund. Da bruker han ukelønna si, og rører alle til tårer!

En fire år gammel gutt fra USA gjorde noe veldig spesielt. Og han gjorde det ved hjelp av sparepengene sine. 

Da han skulle bli med til moren sin dyrebeskyttelsen for å sponse en hund, knyttet han sterke bånd til flere av de firbente.

For de fleste barn på Jaxtons alder, betyr ukelønna leketøy og godteri. Derfor ble Elyse Betschart både overrasket og rørt da sønnen Jaxton bestemte seg for å bruke pengene sine på noe litt mer humanitært.

Jaxtons mor tok ham med til Charleston Animal Society i den amerikanske delstaten South Carolina, hvor de skulle sponse en pitbull ved navn Penelope. Men da Jaxton kom dit, greide han ikke å overse de andre hundene som var der.

En av hundene heter Tank. Da den lille gutten så ham, ble han umiddelbart forelsket. Han løp inn i buret hans og sa; «Mamma! Han er stor og klumpete, akkurat som meg!»

Jaxton spurte om de kunne adoptere Tank, slik at de kunne leke den utrolige hulken sammen, men dessverre måtte moren si nei.

Jaxtons familie er en militærfamilie, og pitbull er forbudt i militærboliger. Men familien drømmer om å åpne et eget dyresenter i fremtiden.

Moren forklarte Jaxton at de ikke kunne adoptere Tank og Penelope, men at de istedet kunne hjelpe de å finne nye hjem. Så Jaxtons betalte adopsjonsgebyrene for begge hundene, med sine egne penger.

«Mange mennesker innser ikke at sponsing er et alternativ, og at du faktisk kan knytte de pengene opp mot et ansikt.»

Sponsing av en hund på en kennel gjør at dyret får de nødvendige vaksinene, medisinene og behandlingene.

De ansatte på Charleston Animal Society var åpenbart rørt over at den lille gutten var så forpliktet til de to hundene, og at han hadde et så stort ønske om å hjelpe de. De skrev til og med om besøket på Facebook-siden sin, og mange har kommentert og hyllet Jaxton.

De fleste vet ikke at de kan sponse hunder på denne måten, noe betyr at Jaxton også bidrar til å spre kunnskapen om det.  Mange har kommentert og spurt om hva de kan gjøre for å hjelpe dyr på samme måte som Jaxton.

Og takket være Jaxtons innsats, ble både Tank og Penelope adoptert på kort tid.

Etter at Jaxtons historie har spredt seg på nettet, har kennelen registrert mange nye sponsorer for sine dyr.

Del denne artikkelen hvis du også synes alle hunder fortjener et godt hjem!


Lik oss på Facebook