Hundevalpen er fastbundet og forlatt for å dø. Da tar politiet en livsviktig avgjørelse!

38

Det verste og mest opprørende som finner er å se mishandlede dyr – og det er umulig å forstå hvordan mennesker kan skade dem.

Heldigvis finnes det helter som tar seg av dem.

  

Når denne politibetjenten fant en forlatt pitbull, fastbundet til en dør, fikk han sitt livs sjokk. Da tok han en avgjørelse som skulle forandre livet for alltid.

Det var et vanlig rutineoppdrag for politibetjent Joshua. Han skulle gjennomsøke et tom bygning der noen hadde hørt skrik, så naboene ringte 112.

Plutselig så han noe som lyste i mørket. Når han kom nærmere innså han at det var to øyne.

polishunden1

Fastbundet bak en dør satt den 8 måneder gamle pitbullen Mila. Hun var utsultet, uten vann eller mat i nærheten, og øynene var alt annet enn glade.

Labbene hennes var blodige, siden hun mest sannsynlig hadde prøvd klore på den stengte døren.

polishunden2

Hodet var betydelig større enn kroppens proporsjoner og hoftebena var synlige.

Joshua forsto alvoret i situasjonen. Han trengte hjelp med å få Mila bort derfra fort.

polishunden3

Mila ble tatt med til et dyrehjem der hun kom seg på bena igjen og ble helt frisk. En uke senere besøkte Joshua dyrehjemmet for å se se hvordan Mila hadde det – og med en gang han kom inn løp den lille pibullen bort til redningsmannen sin.

Joshua ble revet med i situasjonen, og da innså han hva han måtte gjøre. Hunden skulle bli en del av familien hans.

polishunden4

Joshua adopterte Mila og tok henne med hjem til kjæresten. Siden den dagen har de to vært uadskillelige – og Mila har endelig fått et kjærlighetsfylt hjem der hun blir elsket for den hun er.

polishunden5

Jag er så takknemlig for slike personer som Joshua.

Det han gjorde, bortsett fra å redde Mila fra å sulte i hjel, er virkelig fint og jeg håper de to får et langt og fint liv sammen.

For en fantastisk innsats av Joshua å redde den lille hunden. Del gjerne artikkelen med vennene dine for å vise din støtte til at alle hunder fortjener et hjem fullt av kjærlighet.Kommentarer

kommentarer