Hunden oppførte seg aggressivt og ingen visste hvorfor. Til en skjult telefon avslørte den fæle sannheten!

84

Når Hope og Benjamin Jodan flyttet til Charleston i South Carolina med sin 7 måneder gamle baby Finn, og hunden Killian, kjente de ingen til å begynne med. Etter at Hope og Benjamin hadde funnet seg arbeid, begynte de å lete etter en barnevakt til lille Finn.

Etter et grundig søk fant de 22 år gamle Alexis. Hun møtte oppfylte alle kriteriene. Hun hadde erfaring, og hun besto en tillits test. Hva kunne gå galt?
Mange foreldre synes det er vanskelig å etterlate barnet sitt alene med en fremmed, men det er nødvendig noen ganger. Derfor er tillit til barnevakten veldig viktig.2

Den første måneden med Alexis som barnevakt gitt, og alt gikk som det skulle. Men hunden Killian, som vanligvis var en fredfull hund, oppførte seg veldig aggressivt mot Alexis. Det unge paret var rådvill. Men det er tross alt vanskelig å vite hvorfor et dyr liker noen mennesker og ikke andre.

Men Killians aggresjon vokste for hver gang. Ikke bare en gang måtte Hope holde hunden tilbake så han ikke skulle angripe Alexis.

3

Hope bestemte seg for å gjøre noe, men hva kunne gjøres? Hvorfor var Killian så skeptisk til barnevakten?

Så fikk paret en ide. De la igjen en smarttelefon hjemme, som skulle fange opp hva som foregikk mens de var borte. Med tale-opptak skulle Jordan-paret komme til bunns i hva som foregikk mens de var borte.

4

Da de kom hjem, lyttet de til opptakene – og ble dypt sjokkert! Barnevakten hadde ikke bare et dårlig forhold til Killian. De kunne høre tydelig hvordan hun slo Finn og skrek til han, selv om han gråt av frykt og smerte.

«Jeg ville bare skru tilbake tiden og være der for å holde han i armene mine» sa faren Benjamin.

De unge foreldrene sparket barnevakten umiddelbart og varslet politiet. De ville forsikre seg om at hun ikke fikk nærme seg andre barn. Hvem vet hva hun har gjort med andre?

Alexis ble siktet og dømt. Nå må hun sitte i fengsel i 3 år. Navnet hennes har havnet på en liste over barneovergripere.

 

Familien har det mye bedre nå. Lille Finn var heldig og fikk ingen seriøse skader. Den smarte hunden Killian trener nå for å bli assistent for mennesker men mentale sykdommer.

Se den fantastiske historien nedenfor. Over 17 millioner har sett videoen!

Stor takk til hunden Killian som avdekket det forferdelige som foregikk når foreldrene var ute av huset.

Del denne artikkelen med vennene din på Facebook!


Kommentarer

kommentarer