Toget nærmer seg, men hundene rører seg ikke en centimeter. Når jeg skjønner hvorfor, knuses hjertet mitt!

81

De to tispene Panda og Lucy vandret i gatene i den ukrainske byen Ushhorod, på kaldeste vinteren. Plutselig blir Lucy påkjørt av en bil! Sjåføren kjører bare videre, og etterlater den skadde hunden. Med to brukne ben og ribbein, kravler Lucy bort til togskinnene.

Panda blir med Lucy og er ved siden av henne og prøver å varme henne i kulden. En ukrainsk dyrerettighetsaktivist, Denis Malafayev finner de to hundene på togskinnene mens toget kommer, og han filmer det hele. Videoen kan du se nedenfor. 

 

Siden den skadde Lucy ikke kan røre seg, legger Panda seg over henne og beskytter henne når toget kommer. De ligger dypt nede i skinnene, og toget kjører rett over dem, uten at de ble skadd! Denis reddet så hundene og tok dem med  inn i varmen. Lucys skader ble tatt hånd om hos veterinæren, og nå kan hun hvile og bli bedre i sitt nye hjem – langt fra togene.

 

 

Se selv i videoen nedenfor, og gjerne del denne med vennene dine på Facebook!


Kommentarer

kommentarer