Hunden fråder fra munnen. Når veterinæren ser inn i munnen hans, får han SJOKK!

159446

Veterinæren fra Hpisington Animal Clinic i Kansas åpnet munnen til en hund som hadde skum foran nesen sin. Han kan ikke tro sine egne øyne, når han ser at ganen til den firbeinte er dekt i marehøner! «Hvis jeg ikke hadde sett det med egne øyne, hadde jeg ikke trodd det», sier veterinæren. «Men det er allerede den andre hunden med disse type skadene jeg behandler.»

  

Marihønene kom seg trolig inn i munnen til hunden gjennom gress han har spist, og har blitt sittende i ganen. Insektene har gitt fra seg et smertefull bitt, noe som irriterer hundens gane og munn. Da kommer det ekstremt mye spytt eller skum ut av munnen, og det kan være et tegn på insektbitt.

Heldigvis kan de lett bli fjernet med fingrene eller en skje, men de burde bli behandlet av en veterinær så ikke forsøk å fjerne dem hjemme om dette skulle skje din hund. Heldigvis gikk det bra med hunden fra Kansas. Fra nå av er eierne mer oppmerksomme når hunden streifer gjennom gress eller prøve å spise fra gress.

DEL disse bildene med dyrevenner, slik at de og kan gjenkjenne symptomene på insektbitt hos sine firbeinte venner!