Gravid dachshund gjemmer en UTROLIG hemmelighet. Når hun føder? Jeg forventet aldri DETTE!

315

Noen ganger kommer vi over videoer av hunder som blir reddet som er så sterke at vi husker dem lenge etter vi har sett dem. Dette er uten tvil en slik historie og film. 

Du skal møte og bli inspirert av en fantastisk hun med navn Maria. Mesteparten av livet sitt var Maria forsømt. I noen måneder ble den lille dachshunden paralysert fra ribbeina og ned – og under denne tiden ble hun tvunget til å pare av eierne sine. På grunn av den lange kroppen er dachshunder kjent for å slite med forskjellige problemer i ledd og rygg. Det kan være derfor hun ble paralysert, og man kan også se for seg hvordan kroppen hennes ble enda svakere.

Marias eiere skjønte at det kun var mulig for hunden å føde gjennom keisersnitt, noe som kom til å koste en god sum penger. Så istedet for å betale for dette, forlot de henne. Det var da Friends of Emma, en redningsorganisasjon i Texas satte ut for å redde og hjelpe den stakkars, hjemløse hunden.Maria ble diagnostisert med anemi grunnet en loppeinfeksjon, sammen med noen andre infeksjoner. Hun var også emosjonelt skadet for livet, og livredd for seg selv og sine ufødte barn.
Men ikke vær redd, denne historien har en lykkelig slutt. Jeg vil ikke røpe noe, så du må se hva som skjer med Maria og valpene hennes (og hvor mange valper hun har) i videoen under.

DEL gjerne denne videoen med vennene dine på Facebook!

Kommentarer

kommentarer