Byen nektet å hjelpe den stakkars, døende ørnen. Se hva denne soldaten gjør DA!

40

Nesten 20 meter opp i lufta hang en hjelpeløs ørn. Den hadde uforklarlig blitt sittende fast i et tau viklet opp på en gren i ett tre. Der hang den skrikende etter hjelp. Det var da veteranen Jason Galvin la merke til ørnen.

Han og kona hans ringte umiddelbart til myndighetene i Rush City, Minnesota, hvor hendelsen fant sted. Men myndighetene sa at å redde livet til den stakkars ørnen var utenfor deres jurisdiksjon. Det var da Jason valgte å ta saken i egne hender.

Jason kunne ikke bare se på at ørnen dødde, så han spurte om tillatelse til å skyte ned grenen ørnen var festet fast i. Byen ga ham den nødvendige tillatelsen og skarpskytteren satte igang jobben. To timer og 150 skudd senere var ørnen løs. Fantastisk!Se hendelsen i videoen under og DEL gjerne denne med vennene dine. For en ekte dyrevenn!  Kommentarer

kommentarer