Politimannen ser noen kaste noe ut bilvinduet, men når han skjønner HVA det er…

14

Det er dager man hører historier om katter som blir skadet av eierne sine og man lurer på hvorfor verden er slik den er. Men når du hører historier om personene som redder de skadede dyrene kommer heldigvis troen på menneskene tilbake igjen.

Richie Ridolfi gjorde jobben sin med å patruljere grensen mellom New Jersey og Pennsylvania da han så noe forferdelig. Han så en person holde en katt ut av vinduet på en bil. Heldigvis var Richie der og kunne gjøre noe før noe forferdelig skjedde og katten ble ordentlig skadd. Han kjørte i full fart for å redde katten.

Han hoppet over gjerdet for å ta tak i den lille pusen. Etter å ha reddet katten tok han henne med til veterinæren og betalte alt av regninger for å passe på at katten var i god stand. Han ga katten navnet Bridgette. Bridgette er nå adoptert og bor med en kjærlig familie! Jeg tror Bridgette får besøk av den reddende helten hennes Richie og.Ta en titt på videoen under og DEL gjerne denne historien med vennene dine på Facebook!

Kommentarer

kommentarer