Elefanten går rett ut i veien og stopper trafikken. Men FØLG MED til høyre i videoen. Herlig!

Elefanter er ett av de mest intelligente dyrene på jorden – og deres hjerner er ikke helt ulike menneskers. De føler følelser på samme måte som vi gjør og de er kognitivt avanserte, der de kan tenke i flere ledd og ofte samarbeider med hverandre. 

Det er dette fantastiske klippet, som har blitt sett av hundrevis av mennesker på ett par uker, ett utmerket eksempel på. I klippet tar en elefantmamma plass på en bilvei, der hun først jager ivei en syklist før hun stiller seg midt i veien for å blokkere innkommende trafikk.

Men er hun forvirret? Nei, ikke i det hele tatt. Elefantmoren er fult klar over hva hun gjør og når bilene er på sikker avstand gir hun ett tegn til at det er grønt lys – hvorpå hennes små elefantunger, som har gjemt seg i buskene til høyre, plutselig ruser forbi over veien samtidig som mor overvåker situasjonen.

Takket være den modige mammaens innsats kan familien trygt og sikkert passere og det hele er virkelig fint å se på!DEL gjerne dette videoklippet om du og synes denne elefantmoren gjorde en fantastisk ting for ungene sine! 

 

Kommentarer

kommentarer