Elgmammaen vasker sin nyfødte kalv. Men det som dukker opp bak henne? Fantastisk!

394

Det hender at vi får oppleve livets undre. Og hvis du er så heldig å bo rundt dyr, så har du enda bedre sjanser for å bevitne mirakler. Selv har jeg ikke opplevd noe lignende, men jeg er takknemmlig for at denne damen valgte å filme det hun var så heldig å være vitne til!

I Anchorage, USA, så to venninder en elgmamma. Victoria Hickey og Sarah Lochner var raske til å finne frem kameraene sine når de skjønte hva som var i ferd med å skje. Elgen var nemlig midt i en fødsel!

[adsense2]De får heldigvis med seg hele fødselen, og når elgmammaen begynner å vaske sin nye baby, så dukker noe uventet opp bak henne. Denne elgmammaen fikk nemlig tvillinger, og du kan se hodet til den lille søsteren eller broren dukke opp bak moren, når den førstefødte forsøker å reise seg opp for første gang! Her er det altså mye å se!