Eierne ville avlive hunden sin på grunn av mye røyting. Veterinærens avgjørelse hylles av dyrevenner verden over

149

Denne lille, firbente fyren heter Wizard of Wags. Han er en 12 år gammel beagle som er frisk og rask. Forrige uke var han like ved å bli avlivet da hans eiere tok han med til veterinæren. Og hvorfor skulle de det? Fordi de hadde fått nok av all røytingen.

Familien Wiz møtte motstand fra veterinæren som tok dem imot på klinikken. Han klarte å overtale eierne til å heller omplassere den 12 år gamle, livsglade Wiz gjennom organisasjonen Secondhand Mutts.

Bare ett døgn etter samtalen mellom veterenæren og eierne var organisasjonen klare til å ta imot sitt nye medlem. De bekrefter at han er veldig frisk og glad.

-Til tross for at han er 12 år gammel er Wiz full av liv, frisk og livsglad, skriver organisasjonen på sin hjemmeside.

Wiz har for øyeblikket et midlertidig hjem som er trygt og hyggelig, mens han venter på sin nye familie. Vi håper alle at han snart vil møte en familie som gledelig tar han inn og behandler han like bra som han fortjener.

Wags the Beagle checking out a soft bed. He’s new to us so we are getting to know him. He’s a 10+ year old looking for a home.

Posted by Secondhand Mutts on 23. januar 2016

Veterinærens avgjørelse er ingen selfølge og fortjener ros og berømmelse. Vi trenger flere veterinærer som står opp for dyrene og sørger for at de får de beste mulighetene der ute.

DEL gjerne om du er enig!

Kommentarer

kommentarer